Εκτυπώσεις offset/ ψηφιακές/ posters

Στο τυπογραφείο μας μπορείτε να κάνετε ασπρόμαυρες ή έγχρωμες εκτυπώσεις σε οποιοδήποτε μέγεθος και είδος χαρτιού εσείς επιθυμείτε. Eπίσης, σχεδιάζουμε για εσάς κι εκτυπώνουμε διαφημιστικά έντυπα και αφίσες.

Αναλαμβάνουμε την δημιουργία και εκτύπωση διαφόρων τύπων posters, για ενημερωτικό και διαφημιστικό σκοπό. Μαζί θα διαλέξουμε το μέγεθος και τον τύπο του poster. Το «Τυπογραφείο Ντόβας» θα δημιουργήσει με βάση τις ανάγκες σας, αφίσες με ζωντανά έντονα χρώματα, οικονομικά σε πλότερ υψηλής ανάλυσης Ιδανικά για διαφήμιση, εμπορικές εκθέσεις, διακοσμητικά κτλ.

typografeio-ntovas-thassos-afises01.jpgtypografeio-ntovas-thassos-afises02.jpgtypografeio-ntovas-thassos-afises03.jpgtypografeio-ntovas-thassos-afises04.jpgtypografeio-ntovas-thassos-afises05.jpgtypografeio-ntovas-thassos-afises06.jpgtypografeio-ntovas-thassos-afises07.jpgtypografeio-ntovas-thassos-afises08.jpgtypografeio-ntovas-thassos-afises09.jpgtypografeio-ntovas-thassos-afises10.jpgtypografeio-ntovas-thassos-afises11.jpgtypografeio-ntovas-thassos-afises12.jpgtypografeio-ntovas-thassos-afises13.jpgtypografeio-ntovas-thassos-afises14.jpgtypografeio-ntovas-thassos-afises15.jpg