Εκτυπώσεις offset / ψηφιακές / posters

afisesΣτο τυπογραφείο μας μπορείτε να κάνετε ασπρόμαυρες ή έγχρωμες εκτυπώσεις σε οποιοδήποτε μέγεθος και είδος χαρτιού εσείς επιθυμείτε. Eπίσης, σχεδιάζουμε για εσάς κι εκτυπώνουμε διαφημιστικά έντυπα και αφίσες...

 

 

Περισσότερα...

Σφραγίδες

sfragidesΔημιουργούμε για εσάς σφραγίδες ξύλινες ή και αυτόματες με το λογότυπο της εταιρείας σας, μονογράμματα ή οτιδήποτε άλλο ζητήσετε γρήγορα και οικονομικά.

 

 

 

Περισσότερα...

Προσκλητήρια

prosklhthriaΕπιλέξτε ανάμεσα σε μια τεράστια ποικιλία προσκλητηρίων, για να καλέσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα στις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σας. Προσκλητήρια για γάμο, βάπτιση αγοριού- κοριτσιού σε αμέτρητα σχέδια, χρώματα και στις καλύτερες τιμές!

 

 

Περισσότερα...

Επαγγελματικές κάρτες

kartesΔιαλέξτε το σχέδιο της επαγγελματικής σας κάρτας με βάση την επαγγελματική σας ιδιότητα, επιλέξτε τα χρώματα που θα έχει η κάρτα σας, το χαρτί στο οποίο θα γίνει η εκτύπωση, αν θα είναι εκτύπωση κάρτας μονής ή διπλής όψης και φτιάξτε την ιδανική διαφημιστική κάρτα για εσάς ή την εταιρεία σας. Το « τυπογραφείο Ντόβας» εγγυάται ότι το αποτέλεσμα θα είναι άψογο. Η επαγγελματική κάρτα είναι από τα βασικότερα εργαλεία προώθησης της δουλειά σας και η σημαντικότερη υπενθύμιση των προϊόντων ή των υπηρεσιών σας για κάθε υποψήφιο πελάτη σας. Εμπιστευθείτε τους ειδικούς!

Περισσότερα...

Πινακίδες

pinakidesΠροβάλετε την επιχείρηση σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μια πινακίδα φτιαγμένη στα μέτρα σας, που θα προβάλει τον χαρακτήρα της επιχείρησης σας είναι κάτι απαραίτητο. Εμείς, στο «τυπογραφείο Ντόβας» θα φτιάξουμε την κατάλληλη για εσάς άμεσα και οικονομικά.

 

 

Περισσότερα...